Miep Bos, beeldend kunstenares

  English
foto miep bos
 
buttonStart
buttonAotobio
buttonExpositie
Miep in de media
buttonGalerie1
buttonGalerie2
buttonGalerie3
buttonGalerie4
buttonGalerie5
buttonKunstLinks
buttonLinks

 

Mijn andere websites:

gentechvrij

KunstKring Lelystad

Wolmanzouten

email:
miep@miepbos.nl

Welkom op mijn kunstpagina's archief 2013-2016.

Mijn werk is te koop. Hebt u interesse en/of wilt u het werk in het echt bekijken, stuur dan een e-mail naar dit adres. Wilt u kunst kopen klik dan hier.

Ik ben op Gezichtenboek.

Posters, kleurplaat en info tegen de Slimme Meter (=constante straling) hier te zien.

FANTASY was een expositie van kunstenaars van KRL in vestzaktheater Posa in Lelystad.


Sleepy people, wake up! (Gemengde techniek op board, 10 x 15 cm).

Tot 1 februari 2015 hing er een werk van mij in Brasserie de Houtrib, Adres: Houtribhaven 2, 8242 PC Lelystad Telefoon: 0320 260 286.


Oldtimerbus, 1999, acryl op doek, 100 x 80 cm.


Zondag 28 september waren er weer KRL-kunstenaars. waaronder ikzelf, die hun werk in MBS de Fontein toonden.

Zondag 31 augustus 2014, waren Lies Resink, André Broens, Kirsten bij 't Vuur en ik in MBS de Fontein om ons werk te laten zien van 2-5 uur. Er was ook muziek.

De Sidhadorpmarkt op 29 juni jl. t/o De Zenith aan de Rivierenlaan, in Lelystad, van 11- 16.00 u was een groot succes.

Omroep Flevoland 20 juni 2014: Definitief geen superprovincie!

 

Vanaf 2 mei tot 2 augustus 2014 was werk van mij te zien bij Bed and Breakfast van der Borg op de Nieuwe Waterweg 57 in Lelystad. .

Zondag 27 april lieten wij, kunstenaars van Kunstroute Lelystad ons werk weer in MBS De Fontein zien van 2 -5 uur.

22 april nieuw werk, "Allemaal beesies 5", acryl/watervaste inkt op doek, 50 x 60 cm met lijst, 500, --net gemaakt was te zien in de etalage bij Kunstroute Lelystad in de Kroonpassage in het voormalige pand van Ziengs schoenen. Verder allerlei werk te zien, ook keramiek van anderen.

17 april 2014: Groepsexpositie van Kunstkring Lelystad in het Vegetarische Restaurant. Foto's van de opening.

Gezellige opening, Guus laat mijn werkjes (zgn. "Miepjes") zien. Mijn 6 schilderijtjes in de kleine vitrine.

Een rondje Miep Bos! Je begon op 12 april 2014 in de Waterbever, daar hingen behalve collages en schilderijen van Miep ook foto's van Graciëlle Owen van pasgeboren baby's. Daarna nam je bus 2, die voor de deur stopt. Dan ging je er bij de achteruitgang van het station er uit. Je ziet nu het rechtbankgebouw. Daar loop je rechts om heen. Na een paar minuten lopen zie je de Hanzeborg aan je rechter hand. Daar hing Mieps werk op de begane grond in Plein 201 (1 schilderij in de gang) het Restaurant (2) en in het Grand Café (3) . Er hing ook werk van andere kunstenaars in de Hanzeborg. Na een lekker kopje koffie of thee loop je weer naar het station. Je loopt nu naar de vóóruitgang. Dan loop je rechtdoor de Kroonpassage in. Links aan het eind, zie je het voormalige pand van Ziens. Daar stond ook werk van Miep en van diverse andere kunstenaars van de Kunstroute Lelystad. Je keert daarna om en loopt weer naar de bus. Veel plezier!

Bij de opening van de Waterbever in de Voorstraat op 12 april jl. heb ik werken tentoongesteld, lees hier het persbericht.

Zie mijn ontwerpschetsen voor een alternatief voor Flevokust en hoe wonderlijk het "keukentafelgesprek" af liep bij de provincie op 25 maart 2014.

25 maart 2014. Omroep Flevoland laat mijn schetsen zien.

Zondag 30 maart, waren Tiny de Bruin, Lies Resink, Wil Fokke en ik in MBS de Fontein om ons werk te laten zien van 2-5 uur. Iedereen was welkom.

Nieuw en te koop kinderkamer schilderijtjes.

Verkocht!

Allemaal beesies, 15 x 15 cm

Expositie in de Hanzeborg

Zeer geslaagd filmpje van André Broens.

Lees de digitale flyer over de feestelijke opening van de expositie in het gebouw van de Hanzeborg in Lelystad op zondag 2 maart 2014 met veel muziek! Er deden 32 kunstenaars van Kunstroute Lelystad en ik deed ook mee. Ik exposeerde bovendien ook nog boven in het grand café en in het restaurant met 5 werken.

Een nieuwe site over werk dat o.a. over gentechvrij gaat.

In de Kubus was van mij te zien: Draaimolen, acryl op linnen doek, met lijst, Euro 500, -- , 24 x 30 cm.

 

Etalage met werk van deelnemers aan de Kunstroute in het oude pand van Ziens.(Kroonpassage).

Het kleine werkje is van mij: Eco-boerderij Eco-de Eerste uit de Noordoostpolder, 30 x 40 cm, acryl op linnen doek, Euro 350,--

Twee paardjes-onder-een-sterrrenhemel-schilderijtjes van 10 x 10 cm, acryl op linnen doek. Vosje in de sneeuw.

Twee van mijn werkjes stonden bij KRL Galerie, Kroonpassage 20. Kunst Route Lelystad opende in de Kroonpassage, in het stadshart van Lelystad, een tijdelijke winkel annex galerie. Donderdag 17 oktober om 19.00 uur vond de feestelijke opening plaats. De openingshandeling werd verricht door wethouder Fackeldey.

Eén van de werkjes: Klaas Vaak 2 met verhaaltje dat je kunt downloaden als je het werkje koopt. (URL krijgt u te horen bij aankoop, anders even mailen).

In het midden schets van Klaas Vaak in Mieps moleskinebook. Alle Klaas Vaak schilderijtjes zijn uniek. Mooie nieuwe galerie!

7 oktober 2013: Origineel acrylschilderijtje "Klaas Vaak" met een klein verhaaltje er bij, zal worden verloot op de Schoolmarkt van de MBS de Fontein op zaterdag 12 oktober 2013.

To The GMO-free Citizens.

2 juli 2013: Mijn kleurplaat als zienswijze tegen de fusie van Flevoland met Noord-Holland en Utrecht. Je kon hem downloaden via mijn webstek, die over de fusie gaat.

!

090913: Nieuwste potloodtekening. (Niet te koop).

15 juni 2013. Cartoon, over stemmen voor of tegen Flevokust door de Lelystadse gemeenteraad en de gevolgen daarvan:

Klik op de foto.

Van 18 juni tot 28 juli 2013 was mijn expositie bij kasteelcafé de Zalmen bij kasteel Doorwerth.
De Zalmen | Fonteinallee 2 A | 6865 XC | Doorwerth | 026 - 334 12 38 | info@ MEER..o.a. persbericht
.

Net af, nog nat: Ode aan alle moeders, acryl op papier en linnen doek, 10 x 10 cm.

VERDER TERUG


Op alle kunstwerken zoals tekeningen, schilderijen, etc., alsmede foto's en bestanden van Miep Bos is het auteursrecht voorbehouden aan Miep Bos. Verveelvoudiging en/of openbaarmaking door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Miep Bos, is niet toegestaan. Bij publicatie is altijd naamsvermelding verplicht in het artikel bij de betreffende afbeelding of in de colofon van de uitgave. Werken mogen enkel op de schriftelijk overeengekomen wijze worden gebruikt door de opdrachtgever.

All drawings, pictures, painting, graphics, photographs etc., and text appearing in the official Web pages of Miep Bos are protected by copyright. Redistribution or commercial use is prohibited without express written permission.

Copyright © Miep Bos 2004